Sponsor worden

Handbalvereniging SOS-Kwieksport is een snel groeiende vereniging. Momenteel bestaan we uit ca. 120 leden, met een aantrekkingskracht in een groot deel van Den Haag. Met een nieuw ambitieus bestuur, een nieuwe website en tal van initiatieven verwachten wij ook in de toekomst onze groei door te zetten.

 

 

Gedurende het buitenseizoen bezoeken vele mensen ons clubhuis en sportcomplex, uiteraard onze eigen spelers en hun familie+aanhang maar ook de bezoekende clubs met hun familie+aanhang. Zo komen er dus vele mensen op ons sportcomplex spelen of kijken naar de wedstrijden. Daarnaast vinden er gedurende het jaar een grote hoeveelheid activiteiten plaats zoals clubgebonden evenementen (van halloweenfeesten tot kerstdiners), externe bezoekers bij kantineverhuur en (school)toernooien.

 

Naast onze seniorenteams gaat onze aandacht uit naar de jeugd zowel in de opleiding als de werving. Initiatieven hiervoor zijn bijvoorbeeld de samenwerking met basisscholen, denk aan schooltoernooien en wervingsdagen.

Onze ambities kunnen we echter niet in ons eentje waarmaken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar bedrijven of particulieren die in de vorm van een sponsorovereenkomst willen bijdragen aan de vereniging SOS-Kwieksport. Ons sponsorbeleid biedt hier tal van mogelijkheden voor.

Neem voor ons sponsornetwerk een kijkje op de Linked-in pagina van onze vereniging.

Opties

Kledingsponsor selectieteam/senioren
€ 1500,-
Kosten zijn eenmalig. Duur van de sponsoring is 3 jaar hoofdsponsor van een team. Vermelding op het shirt, trainingspak en tas. Vermelding op de website en vermelding op het bord langs het veld.

Kledingsponsor junioren
€ 1250,-
Kosten zijn eenmalig. Duur van de sponsoring is 3 jaar hoofdsponsor van een team. Vermelding op het shirt, trainingspak en tas. Vermelding op de website en vermelding op het bord langs het veld.

Kledingsponsor (deels)
€ variabel
Sponsoring van een deel van de kleding. Bedrag en sponsorvorm nader te bepalen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Reclame bord
€ 250,-
Afmetingen 3.00 m lang x 0.80 hoog *betreft reclamebord €250 = incl. aanschaf van het reclamebord en belettering i.c.m. 3 jarig overeenkomst kosten voor 2e en 3e jaar €250.00 dus het eerste jaar kost u € 50.00 het reclamebord blijft eigendom van de sponsor. Naast het reclamebord is er ook 3 jaar vermelding op de website.

Balsponsoring (zaal seizoen)
€ 125,-
1 jaar website + vermelding in programmaboekje van dubbele thuiswedstrijd heren en dames

Team sponsoring
€ 125,-
Bedrukking op warmloopshirt van dames of heren selectie naar keuze
(Deze optie is enkel mogelijk bij 4 sponsoren of meer per team)

Dug-out sponsoring
€ 400,-
Op beide dug-outs op het buitenveld uw logo of website vermeld. Vermelding minimaal 2 seizoenen. Daarnaast 2 jaar vermelding op de website.

Balsponsoring i.c.m. teamsponsoring
€ 250,-
1 jaar website + vermelding in programmaboekje van dubbele thuiswedstrijd heren en dames. Bedrukking op warmloopshirt van dames of heren selectie.

Digitaal pakket
€ 175,- per jaar.
In dit pakket zitten een banner op de hoofdpagina, een naamsvermelding op de website onder ‘Sponsors website’, plus vertoning van uw bedrijfslogo of naam op de displays in de kantine.

Uiteraard is het altijd mogelijk om sponsorvormen te combineren waarmee de prijs per los onderdeel ook lager zal uitvallen. Mocht u als sponsor andere suggesties hebben dan is hierover uiteraard te spreken. Neem voor de (flexibele) mogelijkheden contact op met:
Sponsorcommissie
Roy van Leent
06-34553178
Chris Merkestein
06-41815567

Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.