SponsorKliks

Klik op de banner voor onze SOS-Kwieksport Sponsorkliks pagina

Bestelt u wel eens online?
Met SponsorKliks kunt u nu door online te shoppen zelf een financiële bijdrage leveren aan SOS-Kwieksport, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en SOS-Kwieksport ontvangt geld in de clubkas. Ook kunt u bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SOS-Kwieksport. En nogmaals, het kost u niets extra.

Bijvoorbeeld: Als je via SponsorKliks besteld op thuisbezorgd.nl, gaat er bij elke bestelling 1 euro naar de club!

Wilt u SOS-Kwieksport ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SOS-Kwieksport. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die SOS-Kwieksport een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van SOS-Kwieksport. Het enige wat u dus hoeft te doen is via SponsorKliks naar de door u gewenste webshop te gaan en verder gewoon te bestellen zoals u dat gewend bent.

Doen!
Ga dus snel naar SOS-Kwieksport Sponsorkliks bestel je producten bij je gekozen webwinkels. Vergeet niet om het door te vertellen!